Wijchense tafeltennisheren ONI winnen van koploper HBC

Foto:

De ONI tafeltennisheren hadden een goede dag zaterdag want ze moesten aantreden tegen de koploper HBC uit Heemstede en deden dat prima. Het werd een mooie 6-4 overwinning.

Het bleef lang een gelijk opgaande strijd. Na acht wedstrijden stond er nog een gelijke stand op het scorebord, maar de laatste twee partijen werden Wijchense overwinningen en wonnen de ONI mannen keurig met 6-4 en werd de achterstand op hen teruggebracht naar twee punten. Bob Koch en Martijn Laurensen wonnen beiden tweemaal en Paul Sommers éénmaal. Ook het dubbel werd een Wijchense overwinning.

De Wijchense jeugd deed het iets minder goed zei moesten tegen HTTC uit Houten genoegen nemen met een gelijkspel en blijft het in deze poule van de tweede tot en met de voorlaatste plaats zeer spannend. De jongens begonnen zeer voortvarend en namen al snel een 4-1 voorsprong maar konden deze helaas niet vasthouden en was er hierna nog slechts één winstpartij. Dit maal was Sander Dam de beste ONI man met twee winstpartijen. Matthijs Loozen en Job Zalmé wonnen beiden éénmaal en ook bij deze wedstrijd werd het dubbel een Wijchense overwinning

Reacties