2e Winstpartij voor volleybalsters Trivos

Foto:

Afgelopen zaterdag traden de Trivosdames aan tegen het 2e team van Ledub in Budel. Het werd een mooie 1-3 overwinning.

Dat Trivos zo goed uit de startblokken zou komen, was vooraf niet voorspeld. In de eerste set was het redelijk gelijkwaardig, maar gaandeweg ging Trivos sterker spelen. Vooral verdedigend stond Anne Veenstra haar mannetje. In deze set was het opvallend dat er aan beide kanten weinig servicedruk was. Op het eind van deze set gaf Trivos een beetje gas bij en trok het de set naar zich toe.

Gedurende het verloop van de overige sets was het Trivos wat de klok sloeg. Alleen in de derde set vergaten de groene dames de trekker over te halen, waardoor het enigszins verslapte en deze set naar Ledub ging. Meteen na deze set was Trivos weer volledig bij de les en pakte het haar eigen niveau weer op.

Michelle Koolen was alle sets aanvallend en passend erg sterk en de goede afwisseling van de spelverdeelsters Vera de Weerdt en Lonneke Hoffmanns verliep eveneens uitstekend. In de laatste set was het met name Korinda Kant die aanvallend het team van Ledub in diepe rouw stortte.
Klein minpuntje was wellicht dat er meer ballen over het midden gespeeld hadden moeten worden, om zodoende de aanvalslinie nog meer in stelling te kunnen brengen, maar de ballen die de middenaanvalsters Lieke Wouters en Stefanie Beekers kregen werden prachtig binnen geslagen.
Esmee Driessen en Manon Ottjes completeerden de scoringsdrift van Trivos.

Door deze winstpartij zijn 4 punten toegevoegd en is Trivos bezig met een opmars naar de middenmoot. Met 11 punten uit 6 wedstrijden mogen de dames van coach Peter Groenen zeer tevreden zijn en nu hopen dat dit goede niveau nog beter zal worden.

Aanstaande zaterdag moet Trivos wederom een uitwedstrijd spelen in Tilburg tegen de nummer laatst Volley Dames 2, waarna het op zaterdag 16 november om 15:30 uur aantreedt tegen het 2e team van Somas/Activia uit Sint Anthonis. Het duel vindt plaats in de eigen Arcushal en de toegang is gratis.

De teamfoto is van fotograaf Rob Jansen

Reacties