Drukke zondag bij AWC op de Wijchert

Het was afgelopen zondag 3 november druk bij AWC. Zo was er de officiële ingebruikname van het kunstgrasveld, de opening van het nieuw aangelegde speeltuintje, de onthulling van het doek van “de week van de pleegzorg”, de uitreiking van certificaten aan de jeugdscheidsrechters, AWC speelde tegen Baronie en DJ Ronnie was in de kantine.

Het oude speeltuintje was al jaren een doorn in het oog van vele AWC’ers. En onder de bezielende en coördinerende ‘leiding’ van bestuurslid Martijn Verharen gingen vele vrijwilligers van de werkgroep aan de slag. De Rabobank en de Heijside groep zorgden voor financiële ondersteuning. Maar de sponsoren en inzet van [email protected] Containerservice, Frank Lemmers Bouw HofmansatHome, Leo Jansen (houten tafel), AWC 6 (graafwerk) en werkgroep AWC hebben er voor gezorgd dat er een fantastisch speeltuintje gerealiseerd kon worden.
Vince Demers mocht samen met wethouder Paul Loermans het speeltuintje openen.

De officiële ingebruikname van het kunstgrasveld. Van links naar rechts Maarten Laurant, Paul Loermans en Koos Jeurissen.

De jeugdscheidsrechters kregen op de middenstip de certificaten uitgereikt.

Wethouder Loermans onthulde in de het spandoek van “de week van de pleegzorg”.

Helaas wist AWC geen feestelijk vervolg te geven. Het verloor kansloos met 0-2 van Baronie.

Maar het optreden van DJ Ronnie was natuurlijk weer ouderwets gezellig. Hiervan geen foto’s. Je moet tenslotte niet alles vastleggen.

Reacties