AWC verliest zespuntenwedstrijd van Minor

Op bezoek bij RKSV Minor heeft AWC een nederlaag geleden. De tegenstander stond één plekje hoger dan AWC waardoor gesproken kon worden van een zespuntenwedstrijd. Door de 2-0-nederlaag en een zege van hekkensluiter SV Nuenen staat AWC nu op doelsaldo voorlaatste.

Al vroeg in de wedstrijd probeerde Daan de Bruijn doelman Rik Klyn te passeren maar die bracht goed redding. Aan de overkant kwamen twee kansen achtereen voor Minor. Jeroen Gerets zag zijn schot geblokt worden en daarna haalde AWC’er Dennis Straten een inzet van Koen Claasens van de lijn. Ook Nicky van de Groes voorkwam later een mogelijke goal door een schot van Mike Olijve te blokken. In de blessuretijd van de eerste helft werd Straten namens AWC gevaarlijk uit een hoekschop maar zijn kopbal verdween over het doel.

AWC begon goed aan de tweede helft. Een aantal gevaarlijke aanvallen werd niet omgezet in doelpunten. Aan de andere kant was het wel raak. Er kon vrijelijk een diepe bal gegeven worden en Amin Elalji maakte deze voorzet af. Door een slechte terugspeelbal wist deze aanvaller ook nog een keer te scoren: 2-0. AWC ging hierna nog op zoek naar treffers maar concrete doelkansen waren schaars.

AWC speelt op zondag 24 november een thuiswedstrijd tegen OJC Rosmalen. Er zal dan eindelijk een keer gewonnen moeten worden.

Opstelling: Jarik Veltmaat; Sven Jansen, Nicky van de Groes, Idar Kramer (’74 Daan Pauwels), Job van de Groes; Joost Loeffen, Boy Visser, Dennis Straten; Fren Stevens, Youri Hubers, Daan de Bruijn (’68 Safa Kizir)