Tafeltennissen voor 50-plussers bij ONI Wijchen

Foto:

Tafeltennissen is echt een sport voor jong en oud. Je kunt deze sport nog goed bedrijven tot op hoge leeftijd. Bij tafelvereniging ONI in Wijchen is deze gelegenheid er al.

Elke dinsdagmorgen komt er een groep 50 plussers lekker tafeltennissen en ook gezellig met elkaar een kopje koffie drinken en wat ook belangrijk is bewegen zodat je lekker fit blijft. ONI wil deze mogelijkheid eens extra onder de aandacht brengen en stelt iedere 50 plusser in de gelegenheid om met deze sport kennis te maken.

Op de dinsdagen 3 en 10 december van 9.30 tot 11.30 uur is de zaal hiervoor open en wordt er training voor deze doelgroep gegeven en kunt u kennis maken met deze sport. Dit alles plus een kopje koffie is gratis en batjes en balletjes zijn ruimschoots voorradig dus u hoeft niets mee te brengen.

Dit alles vindt plaats in het ONI clubgebouw op sportpark de Suikerberg aan de Suikerbergseweg 10 Wijchen. Wilt u nog meer informatie dan kunt u uw vragen mailen naar [email protected] of bellen naar 06 21215378.

Reacties