Eindelijk weer een overwinning voor AWC

Boy Visser in actie tijdens de thuiswedstrijd van AWC tegen HVCH

AWC pakte weer eens 3 punten door in Heesch van HVCH te winnen: 1-3. Na in de laatste 5 wedstrijden slechts 1 punt behaald te hebben, konden de Wijchenaren nu weer van de volle winst genieten.

Met deze zege schoof AWC weer op naar de top 5, al bedraagt de achterstand op koploper SV Meerssen, met ook nog een duel meer gespeeld, 6 punten.

Blessuretijd

HVCH was in de 37e minuut op voorsprong gekomen door Milan Raijmaekers; vlak voor rust poetste Lennart Nieuwenhuis de 1-0 achterstand weg en bracht de gasten op 1-1. Bas Brussaard, die net was ingevallen, zorgde na een uur spelen voor de 2-1 voorsprong. In blessuretijd scoorde Boy Visser bijna vanaf de middellijn en bracht AWC daarmee een 3-1 overwinning.

Het hoogstandje van Visser viel uit de toom bij de ‘vechtwedstrijd’ op een belabberd slecht veld in Brabant. Beide ploegen gingen voor de lange bal en gingen de duels niet uit de weg.