Mannen Trivos stellen orde op zaken

21 okt , 17:15 Sport
2021 03 12 114415 1024x7241 min
Na de nipte overwinning van vorige week ontvingen de mannen van Trivos in eigen huis Twente ’05. Het duel werd uiteindelijk in 4 sets in het voordeel van de thuisploeg beslist.
Het is bijna een gewoonte aan het worden dat Trivos langzaam op gang komt in een wedstrijd. Het kan ook liggen aan de gemiddelde leeftijd, die bij Trivos wat hoger lag dan de spelers bij de tegenstander, want zij schoten wel uit de startblokken.

Bruut geweld

In de eerste set had Trivos hier nog geen last van en werd de set op het einde met 25-21 beslist in Wijchens voordeel, maar in de tweede set was er geen houden aan de jonge jongens van de tegenstander. Met bruut geweld vlogen de ballen om de oren bij Trivos dat met 25-22 het onderspit dolf.
img 1170 min
Een nieuwe vorm van juichen door de mannen van Trivos. Foto: Eline Nicolaes

Blok

In set 3 en 4 hadden de Wijchenaren daar echter een goed antwoord op. Waarbij ze vorige week faalden bij het blok en de verdediging waren deze ditmaal top. Dat betekende een ruime 25-9 winst in de derde set en een 25-17 zege in de vierde set.

Aan de leiding

Met de 3-1 winst blijven de Wijchenaren met 11 punten samen met Vips Bardot aan de leiding in de tweede divisie C.
De stijgende lijn bij de mannen van Trivos kan voorlopig vooral in de trainingen worden doorgezet, want de volgende wedstrijd is op vrijdag 8 november tegen Renswouw dat tot nu toe slechts 1 wedstrijd speelde en die leverde een 3-2 nederlaag op tegen Vips Bardot.
(Bron: Annemarie Driessen)
Bron: Volleybal.nl