Kom naar de minibeurs op 29 maart van Open Coffee Wijchen!!

Foto:

Woensdag 29 maart van 9 tot 11 uur is er weer een Minibeurs in de Huiskamer van Wijchen. Tijdens dit event van Open Coffee Wijchen presenteren een zevental ondernemers zichzelf. Naast de normale ‘stands’ zoals je gewend bent bij Open Coffee zal een reclamefotograaf een kleine studio opzetten om, als je wilt, je op de gevoelige plaat vast te leggen! Behalve dat de bedrijven zich laten zien is er volop de ruimte om te netwerken en stellen ze het nieuwe teamlid voor!!!

Wie presenteren zich op de 29e? Hieronder stellen de bedrijven zich al kort aan je voor. Ze nemen woensdag graag de tijd om met de bezoekers in gesprek te gaan!

12TRADE
Met uw bedrijf loopt u natuurlijk het liefst voorop en wilt u zich graag onderscheiden van uw concurrenten.
Zeker wanneer het gaat om campagnes, promoties of events. 12TRADE helpt u graag dit verschil te maken. Wij verzorgen originele relatiegeschenken en give-aways.
Geen standaard, maar custom-made producten, die precies zijn afgestemd op uw wensen en doelstellingen; voor een optimale beleving van uw merk, product of dienst.

de verBeelding
U wilt uw klanten laten ervaren en beleven wat u bedoelt. U wilt uw verhaal vertellen. Uw bedrijf presenteren, mensen in beeld brengen, de kwaliteiten van uw producten laten zien. Wij maken het mogelijk met onze reclamefotografie. Wij vertalen uw wensen en ideeën naar beelden die overtuigen, raken, verleiden en verrassen.
Hoe werkt reclamefotografie? Goede reclamefotografie is meer dan het maken van een prachtige foto of een mooi plaatje. De verBeelding brengt uw verhaal tot leven en geeft het de hoofdrol. Op zoek naar een krachtig communicatiemiddel voor uw bedrijf, product of evenement? Wij helpen u het te verbeelden!

Enjoy Branding
Samen met u wil ik, Peter de Bruijn, mijn passie voor concept en creatie vormgeven. Ik wil er achter komen wat u in vuur en vlam zet, wat u motiveert en waar u heen wilt met uw bedrijf. Van daaruit wil ik, als grafisch ontwerper, u voorzien van een professionele identiteit. Starter of toonaangevend bedrijf, iedereen verdient een kwaliteitsproduct.
Een logo, huisstijl, campagne, brochure, website, reclame materiaal, beurs-idee of social media- campagne, al deze producten moeten diezelfde kwaliteit onderstrepen. Met plezier en passie ga ik graag voor u aan de slag. Wilt u een creatie of heeft u zin om een keer te brainstormen over uw bedrijf? Ik heet u van harte welkom in De Krullentoren!

HR Advies Online
HR Advies Online helpt je met vragenstukken rondom personeel. Mijn specialisaties zijn verzuim en arbeidsrecht. Ik deel deze kennis niet alleen met mijn klanten, maar ook via mijn website en (gratis) workshops.
Je kunt bij mij terecht voor: Vragen over personeelszaken, HR processen in je bedrijf, Coaching voor je leidinggevenden, HR processen inrichten, Personeelshandboek opstellen, Verzuimbegeleiding, Ontslagsituaties en Reorganisaties.

Meiburg Tuin- en Parkmachines
Meiburg Tuin- en Parkmachines is een servicegericht bedrijf met meer dan tien jaar ervaring dat tuin- en parkmachines verkoopt en onderhoudt. In hetzelfde pand aan de Nieuweweg in Wijchen is ook het zusterbedrijf Meiburg Reinigingsmachines gevestigd.
Bij ons kunt u altijd terecht: of het nu gaat om een reparatie, een nieuwe machine of een andere vraag. Als er een probleem is, wordt dat snel opgelost. Het contact met onze klanten is persoonlijk en laagdrempelig. We kennen de behoeften van onze klanten en bouwen langdurige relaties met hen op.

Pulles Personal Training
Pulles Training streeft naar een duurzame gedragsverandering op het gebied van beweging, leefstijl en voeding, door middel van een interdisciplinair team.
Onze missie is het bewegen van mensen naar een actieve en gezonde leefstijl. Hoe willen wij dit voor elkaar krijgen? Door een op maat gemaakte training te maken die aansluit bij jouw wensen en behoeftes. Misschien wil je bijvoorbeeld afvallen, functioneler trainen of gewoon fitter worden? Met ons team van trainers die allemaal verschillende expertisegebieden hebben, zit je bij ons met wat je ook wilt bereiken altijd goed.
website

Sana Flore
Vanuit de liefde voor ‘groen’ en de kennis om ‘groen’ zo goed mogelijk te onderhouden is Sana Flore ontstaan. Duurzaamheid, deskundigheid en kwaliteit zijn de kernwaarden van ons bedrijf. Sana Flore biedt veel meer dan producten alleen. U kunt bij ons terecht voor een deskundig advies op maat.
Sana Flore biedt u naast duurzame kwaliteitsproducten ook een deskundig advies. Onze productspecialist is voor u beschikbaar om u te voorzien van de juiste informatie als het gaat om voeding voor uw gazon of beplanting. Persoonlijke aandacht staat daarin centraal.
website

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen