Open Coffee Wijchen bij Bij Edison

Foto:

Op 28 maart vindt weer een nieuwe bijeenkomst van Open Coffee Wijchen plaats. Deze keer niet op het ‘vertrouwde adres’ maar wordt er een uitstapje gemaakt naar Bij Edison! Eigenaar en gastheer Marcel Weber en zijn team zal de koffie (en thee) te verzorgen, en dat kunnen ze natuurlijk het beste op hun eigen locatie.

Bij Edison is een inspirerende plek waar je terecht kunt voor kookworkshops, vergaderingen, lunches, trainingen en flexwerken. Bedrijven als Het Kook College Wijchen en Happy Dish zijn in dit culinair centrum gevestigd. Maar ook formules als Vergaderen aan de Keukentafel, Flexwerken of de Weber Grill Academy. De gemeenschappelijke deler is het ontmoeten van elkaar, zoals jouw collega’s, familie of vrienden of gewoon alleen.

Bij Edison laat zich typeren als een sociale onderneming en biedt als ontwikkelbedrijf trajecten aan voor mensen met een afstand tot arbeidsmarkt. Met het team heeft Bij Edison 7 elementen geformuleerd; vrolijk, energie, eenvoud, betrokken, fris en schoon, duidelijk, professioneel. Zodat je als gast een geslaagde dag of avond beleeft.

De Open Coffee Wijchen is op woensdag 28 maart vanaf 9.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen