Woensdag 26 september Open Coffee Wijchen

Foto: HDV Productions

Op woensdag 26 september vindt er weer een bijeenkomst van Open Coffee Wijchen plaats. Birgit Vandermeulen van Feelwise.(www.feelwise.nl) komt tijdens de Open Coffee Wijchen een korte presentatie geven.

Birgit Vandermeulen is nieuw in het Wijchense Ondernemerslandschap. Niet nieuw in Wijchen, ze groeide hier namelijk op. Leuk feit is dat de liefde haar eind 2017 weer naar Wijchen heeft teruggebracht.
In haar presentatie zal zij kort iets over zichzelf en haar weg binnen het ondernemerschap vertellen. Vervolgens neemt ze de bezoekers mee in het goede ondernemersgesprek met jezelf en met elkaar. Dat is namelijk wat zij als coach/trainer met veel passie met coachees en organisaties doet; eyeopeners creëren.

De Open Coffee Wijchen wordt gehouden Bij Edison, Edisonstraat 1 Wijchen op woensdag 26 september 2018 van 9.00-11.00 uur.

Het team van Open Coffee Wijchen is bezig met de plannen voor het komend jaar. Zij willen, met de ondernemers van Wijchen, klein en groot, een plek creëren waar men één keer per maand met elkaar in gesprek kan gaan, waar er spontaan ideeën kunnen ontstaan en connecties gelegd worden. Een ontspannen plek om in het drukke dagelijkse werkzame leven elkaar echt te ontmoeten.

Reacties