Romanna Delauw start Pilates en Dansstudio in Wijchen

Pilates en Dansstudio Wijchen
Foto: Romanna Delauw

“Mijn naam is Romanna Delauw en dans en Pilates is mijn leven. Ik dans sinds mijn 8e en nóg liever sta ik voor een groep om les te geven of een choreografie te maken. Het podium voelt voor mij als een tweede thuis, waar ik helemaal mezelf mag zijn en waar ik zelfs meer van mezelf durf te laten zien dan in mijn dagelijks leven”, vertelt Romanna. Zij komt in Wijchen wonen en gaat danslessen geven.

Romanna: “Toen ik geblesseerd raakte kon ik een tijd niet meer dansen en was Pilates (inspannende ontspanningsles) mijn redding, waardoor ik fit en vrolijk bleef. Doordat er iedere les dezelfde oefeningen voorbij komen, leer je deze vanzelf uit het hoofd en beweegt je lichaam na enige tijd enigszins automatisch waardoor je geest zich niet hoeft in te spannen en je mentaal tot rust komt. Nadat ik herstelde van mijn blessure en weer kon dansen besloot ik Pilates en dans samen te voegen in een combinatieles onder de naam Dancelates. Dancelates is op hoge intensiteit door middel van dansoefeningen aan je conditie werken, waarna een gedeelte met Pilates oefeningen en krachtoefeningen volgt.
Ik heb een tijd in Rotterdam gewoond, maar zie er ontzettend naar uit om in Wijchen te gaan wonen op de Huurlingsedam. Omdat ik mijn passie niet los kon laten, wilde ik graag verder met lesgeven in Wijchen.
Per 4 oktober ga ik daarom lessen geven op vrijdagavonden. Ik zal Pilates, Dancelates en Moderne danslessen geven in Wijkcentrum de Brink, te Wijchen!”

Romanna heeft 3 missies:

  • Missie moderne dansles: gevorderde (amateur)dansers nóg meer uitdagen en nieuwe choreografieën aanleren waarmee we ook kunnen gaan optreden.
  • Missie Pilates: door middel van een complete workout, de geest tot rust te laten komen en een moment voor jezelf te hebben.
  • Missie Dancelates: lol maken met leuke danspassen en krachtoefeningen zodat je je conditie op peil houdt, fitter en sterker wordt.  Mijn doel: dat je naar huis gaat met een geweldig gevoel.

Meld je aan voor een gratis proefles via de site (zie hieronder)

De lessen vinden plaats op vrijdagavonden.
Pilates van 19:00u – 20:00u
Moderne dans van 20:00u – 21:15u
Dancelates van 21:15u – 22:15u
Voor meer informatie over de lessen en tarieven zie de website www.dancemind.nl.

Reacties