UPDATE Al 1500 Wijchense cadeaukaarten verkocht

Foto:

De ‘Wijchen= Cadeaukaart’ is sinds kort te koop. Het is een gemeenschappelijke cadeaukaart die bij 90 retail, horeca en culturele organisaties in de gehele gemeente Wijchen ingeleverd kan worden én als doel heeft de lokale bestedingen te stimuleren. Op deze wijze kunnen de lokale ondernemers in deze coronatijd worden gesteund.

Voordat de organisatie Wijchen= de cadeaukaarten binnen had en de nieuwe webshop online stond, zijn er al 1446 kaarten verkocht, met een totaalomzet van 25.000 euro die besteed gaat worden bij Wijchense ondernemers. Kopers van de kaart zijn tot nu toe hoofdzakelijk bedrijven en andere instanties die een kerstgeschenk zochten.

“Het is belangrijk om juist nu onze ondernemers een steuntje in de rug te geven”, zegt Yvette Akkermans, Centrummanager Wijchen. “Jaarlijks worden er vele landelijke cadeaubonnen verkocht aan consumenten die in heel Nederland of online besteed kunnen worden. Met de Wijchen= Cadeaukaart zijn we er zeker van dat de omzet in Wijchen blijft.”

Downloaden

De Wijchen= Cadeaukaart is vanaf 5 euro verkrijgbaar. Voor een overzicht van verkooppunten of om direct een cadeaukaart te kopen kunnen belangstellenden terecht op de webshop van Wijchen=. Daar kan zowel een fysieke cadeaukaart met cadeauverpakking worden gekocht als een pdf-bestand worden gedownload. Dat is voor handig voor wie een keer is vergeten een cadeautje te kopen.

Prijsvraag

Nog voor de lancering hadden Wijchense organisaties de mogelijkheid om de Wijchen= Cadeaukaart als kerstgeschenk in te kopen. Hoeveel cadeaukaarten er verkocht zijn, wordt nog niet bekendgemaakt omdat op de Facebookpagina van Wijchen = daar een prijsvraag aan verbonden is waarmee een cadeaukaart van 25 euro gewonnen kan worden.

Initiatief

De Wijchen= Cadeaukaart is een initiatief van Stichting Wijchen= en wordt gesponsord door Centrum Management Wijchen, gemeente Wijchen, provincie Gelderland en de inwoners van gemeente Wijchen (door middel van het geld dat is opgehaald tijdens de ‘Wijchen= samen sterk’-actie met de e verkoop van onder meer T-shirts, tassen, ansichtkaarten en losse donaties).

Reacties

Cookieinstellingen