Modderkolk krijgt als eerste De Gouden Schep

Simon de Luij van Modderkolk (rechts) kreeg De Gouden Schep uit handen van VVD-wethouder Nick Derks .
Foto: Modderkolk

Simon de Luij, eigenaar van Modderkolk Projects & Maintenance B.V in Wijchen, heeft vandaag, vrijdag 20 november, De Gouden Schep gekregen. De Gouden Schep is een prijs van VVD Wijchen die bestemd is voor ondernemers die ‘bouwen aan Wijchen’.

De prijs is dit jaar voor het eerst uitgereikt, op de Dag van de Ondernemer. Modderkolk krijgt de prijs voor de bouw van het Technoforum. In dit complex komen opleidings- en scholingsruimtes voor werknemers van Modderkolk. Het installatiebedrijf in industriële elektrotechniek telt circa 250 werknemers en bestaat al meer dan 90 jaar. Het complex van de nieuwbouw wordt circa 2 voetbalvelden groot.

Investering

Bij de uitreiking vertelde wethouder Nick Derks namens VVD Wijchen dat hij grote waardering heeft voor de bouw van het Technoforum op bedrijventerrein Wijchen-Oost. Het Technoforum is volgens hem een waardevolle investering voor de omgeving, met name op het gebied van kennisdeling.

Fase 1

De eerste werkzaamheden op het voormalige Stiho-terrein zijn inmiddels begonnen. Naar verwachting zal fase 1 van het project begin 2022 afgerond zijn, waarna Modderkolk zijn intrek zal nemen in het nieuwe gebouw. Stiho, groothandel in bouwproducten, blijft de eerste jaren nog gebruikmaken van enkele loodsen.

 

Reacties