Holland Food Service breidt uit op Bijsterhuizen

Foto: Google Maps

Holland Food Service op Bedrijvenpark Bijsterhuizen gaat vanaf het derde kwartaal van 2021 uitbreiden. Wethouder Nick Derks tekende vandaag, dinsdag, als voorzitter van de Gemeenschappelijke Regeling (GR) Bijsterhuizen samen met directeur Frank Kampschreur van Holland Food Service de koopovereenkomst.

Directeur Kampschreur is blij met de overeenkomst omdat verdere groei hierdoor mogelijk gemaakt wordt. “Ons bestaande bedrijfspand wordt in fase 1 met circa 2500 vierkante meter vergroot. Wij kijken ernaar uit om met deze verruiming nog efficiënter en duurzamer te kunnen werken. Met het realiseren van deze groei kunnen we meer nieuwe klanten verwelkomen en hun bewoners en cliënten gelukkig ouder laten worden.”

Familiebedrijf

Holland Food Service is een leverancier van alles wat met eten en drinken te maken heeft. Het is een familiebedrijf dat al meer dan 125 jaar bestaat. Ooit is het als kruidenierswinkel begonnen aan de Waalkade in Nijmegen. De nieuwe kavel op Bijsterhuizen, tussen Nijmegen en Wijchen, heeft een oppervlakte van 14.510 vierkante meter en ligt naast de huidige kavel.

Directeur Kampschreur van Holland Food Service (l) en wethouder Derks ondertekenen de overeenkomst. Foto: Gemeente Wijchen

Werkgelegenheid

Wethouder Derks: “Ik ben er trots op dat Holland Food Service uitbreidt op Bijsterhuizen. Deze uitbreiding draagt bij aan de groei van economie en werkgelegenheid in het Rijk van Nijmegen. Ik merk veel enthousiasme bij de ondernemers van Bijsterhuizen om zich hier te vestigen en samen te werken aan een schoon, heel en veilig bedrijvenpark. Dat is iets waar de gemeenten Wijchen en Nijmegen aan blijven werken!”

Laatste 5 hectare

Er is nog een aantal bedrijfskavels op Bedrijvenpark Bijsterhuizen beschikbaar. Het gaat om de laatste 5 hectare grond op het grootste bedrijventerrein van Gelderland.

 

 

Reacties

Cookieinstellingen