Wijchense ondernemers bezorgen tijdens lockdown thuis

Yvette Akkermans van Centrum Management Wijchen bij de bezorgauto
Foto: Wijchen=

In maart tijdens de intelligente lockdown heeft het Centrum Management Wijchen, samen met zo’n 70 ondernemers én vrijwillige bezorgers, een gezamenlijke thuisbezorgservice opgezet. Nu de winkels door de lockdown dicht moeten, is de thuisbezorgservice weer opgezet.

‘Iedereen die in maart mee heeft geholpen stond direct weer in de startblokken om aan de slag te gaan. In het voorjaar toen het mooi weer was brachten we de pakketten rond met de elektrische bakfiets van de bibliotheek. Dit keer belde het bedrijf Meiburg Tuin- en Parkmachines met het idee om te gaan rijden in een geleende elektrische auto van Seval E Cargo. Dit is toch top! En ook maar goed, want op de eerste dag kunnen we al zo’n 75 pakketten bezorgen’, aldus centrummanager Yvette Akkermans.

Dezelfde dag

Uitgangspunt is volgens Akkermans dat dezelfde dag nog wordt bezorgd. “Voor 15.00 uur besteld is in principe dezelfde dag in huis. Mits het echt heel erg storm loopt, maar ook dan vinden we vast wel weer een oplossing. We hebben namelijk al van verschillende ondernemers vernomen dat ze graag willen helpen.”

Een overzicht van de winkels die meedoen is hier te vinden. Winkels kunnen zich volgens Akkermans nog steeds aanmelden om mee te doen aan de thuisbezorgservice.

Reacties

Cookieinstellingen