DKC Totaaltechniek neemt Van Santvoort over

DKC Totaaltechniek op Bijsterhuizen
Foto: Google Maps

DKC Totaaltechniek in Wijchen heeft Van Santvoort enovatieve installaties overgenomen. Het Wijchense bedrijf is met circa 100 medewerkers een van de grotere installatiegroepen van Gelderland.

Met het inlijven van Van Santvoort, een familiebedrijf uit Berlicum, voegt DKC Totaaltechniek ongeveer 50 medewerkers toe aan het team. Op de site van consultancy.nl zegt Frank Dekkers, algemeen directeur van DKC: “Wij kenden Van Santvoort al wat langer, omdat wij naar tevredenheid voor verschillende klanten in projectteams hebben samengewerkt. Onze expertise is op het gebied van elektrotechniek nu in belangrijke mate versterkt, waardoor wij onze klanten nog beter kunnen ontzorgen.”

Radboud

Van Santvoort is een elektrotechnische specialist die vooral actief is in de regio tussen Den Bosch en Utrecht. Maar ook in Nijmegen heeft het bedrijf diverse projecten onder handen genomen, zoals de transformatie van de voormalige verpleegstersflat op het Radboud-terrein in Nijmegen naar 159 studenteneenheden. In de wijk Malvert in Nijmegen zijn in 50 levensloopbestendige appartementen diverse installaties door Van Santvoort aangebracht.

Familiebedrijf

DKC Totaaltechniek is een familiebedrijf in Wijchen, gespecialiseerd in installatietechniek. Het bedrijf werd in 1962 opgericht door Jan Dekkers met zijn zoon Frans die hem in 1968 opvolgde. In 1993 droeg die laatste de dagelijkse leiding over aan zijn zonen Frank en Roland. Frans Dekkers overleed in november vorig jaar.

DKC Totaaltechniek, gevestigd op Bijsterhuizen, zet Van Santvoort enovatieve installaties onder dezelfde directie en dezelfde naam voort, vanuit dezelfde locatie en met dezelfde medewerkers.

 

Reacties

Cookieinstellingen