‘Hofmans at Home’ wordt de grootste online wooninrichter

Foto:

Hofmans Tapijten neemt Thuisweb, in Nederland de grootste online speler op het gebied van woninginrichting met webshops zoals Vloerenvoordelig.nl en Zonweringvoordelig.nl, over. Dat maakte Hofmans vandaag bekend. Door de overname wordt Hofmans in Nederland zowel online als offline de grootste verkoper van vloeren, gordijnen, kunstgras en andere producten voor in en om het huis. De nieuwe naam luidt ‘Hofmans at Home’.

De feitelijke overname vond al plaats op 1 januari 2017, maar Hofmans heeft met de bekendmaking gewacht tot de lancering van de nieuwe website en naam, die vandaag plaatsvindt. De nieuwe naam ‘Hofmans at Home’ en de bijbehorende nieuwe huisstijl zullen de komende maanden ook in de showroom van Hofmans in Cuijk worden doorgevoerd.

Volgens algemeen directeur Twan Hofmans past de overname in de zogeheten omnichannel-trend in de retail, waarbij bedrijven klanten centraal stellen door ze via alle mogelijke online en offline kanalen optimaal te bedienen: “Consumenten schaffen hun woonproducten steeds vaker online aan, of gebruiken internet om zich te oriënteren. Maar tegelijkertijd blijven mensen behoefte hebben aan persoonlijke service en advies van productspecialisten. Door onze activiteiten en expertise te bundelen met die van Thuisweb, kunnen wij klanten het beste van beide werelden bieden.”

Ook qua prijsstelling profiteren consumenten van de schaalgrootte van het nieuwe Hofmans at Home, verzekert Twan Hofmans: “We zijn nu veruit de grootste van Nederland. Dat betekent dat we onze producten tegen de allerscherpste prijzen kunnen aanbieden.”

De showroom van Hofmans is gevestigd in Cuijk aan de Beerseweg 10a.

Over Hofmans (at Home)
Bijna 50 jaar geleden startte Hofmans at Home onder de naam Hofmans Tapijten met de verkoop van kamerbreed tapijt. Inmiddels is het de grootste tapijtspeciaalzaak van Nederland, met 6.000 m2 aan showroom en magazijn. Door de jaren heen is het assortiment steeds verder uitgebreid. Behalve tapijt en vloeren verkoopt Hofmans ook gordijnen, vitrages, zonwering, relaxfauteuils en kunstgras. Na de overname van Thuisweb heeft Hofmans ook 6 webwinkels op het gebied van wonen: Vloerenvoordelig.nl, Zonweringvoordelig.nl, Kunstgrasvoordelig.nl, Vloerbedekkingvoordelig.nl, Vloerkledenvoordelig.nl en Deurmattenvoordelig.nl.

Hofmans at home

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen