Twee weekenden Zomertheater op plein ’t Mozaïek

Foto: Theater 't Mozaïek

Na het succes van vorig jaar komt het Zomertheater dit jaar voor 2 weekenden terug naar het voorplein van ’t Mozaïek. De eerste 2 weekenden van juli staan borg voor muziek, cabaret en familievoorstellingen.

Het voorplein wordt omgetoverd in een groot theaterterras met podium onder de verlichte boom met palletbanken, tafeltjes en stoelen en statafels met krukken. De artiesten spelen in een tent onder de grote boom die uitgelicht wordt.

Joris Linssen

Op vrijdag 1 juli wordt afgetrapt in zomerse sferen met Joris Linssen & Caramba. Zaterdag 2 juli is er een kleinschalig ridder- en prinsessenfestijn bij de familievoorstelling Deze ridder zegt nee. In de avond komen uiteenlopende comedians uit de Comedy Camper. Het eerste weekend wordt afgesloten op zondag 3 juli met de peutervoorstelling van Gonnie & Gijsje.

Cabaret

Het tweede weekend start met nieuw cabarettalent gepresenteerd door Young Wijchen. Het jonge cabaretduo Vlamousse wordt gecombineerd met acteur, vlogger en cabaretier Musa. Zaterdag 9 juli speelt Joes Boonen de peutervoorstelling Dikke Dik en de taart. ’s Avonds treedt de Wijchense band Acoustic Journey & Friends op.

Familiequiz

Zondag 10 juli is de afsluiting van het Zomertheater met de Familiequiz van Upbeatles waar  het hele gezin in alle leeftijden, van basisschool tot en met opa en oma, aan mee kan doen. In teams van maximaal 6 personen wordt in diverse rondes gestreden met gevarieerde vragen om diverse theaterprijzen.

Tickets

Tickets voor het Zomertheater kunnen geboekt worden via de website van ’t Mozaïek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen