Promotiefilm Wijchen 2017

Foto:

Deze korte film over de gemeente Wijchen geeft aan hoe veelzijdig de gemeente is. Een gemeente met schitterende dorpen, met prachtige natuur en met een geweldige bedrijvigheid en dynamiek. Ook een sportieve gemeente met mogelijkheden voor jong en oud.

Een leuke film om te kijken en anderen te laten zien. Zij krijgen op die manier een heel mooie indruk van de gemeente Wijchen en van de dingen die er georganiseerd worden. Zij hoeven er geen Nederlands voor te kennen, want het filmpje bestaat uit beelden én muziek. Voor elke taal geschikt dus.
Het filmpje hebben wij onlangs aangepast met een aantal actuele beelden. Zo mag ons gloednieuwe Huis van de gemeente natuurlijk niet ontbreken. En wist u dat je in Wijchen unieke sporten kunt beoefenen? Vinzwemmen bijvoorbeeld: de snelste zwemsport ter wereld. Ook zijn wij trots op onze evenementen en ons bedrijfsleven. Wat te denken van het Amerikaanse bedrijf Briggs & Stratton dat wereldwijd opereert. De Europese distributie vindt plaats vanuit Wijchen!
Wat de promofilm verder laat zien, is de unieke mix tussen onze mooie kernen en het schitterende (rivieren)landschap. Maar waar het voorál om gaat, zijn de mensen die onze gemeente uniek maken: vriendelijk, actief en betrokken.

De film is gemaakt door de Wijchense onderneming Eyes & Ears.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen