Kick van der Veer op de Vloer in ’t Mozaïek

Foto: Hans Geuzebroek

De eerste Vloervoorstelling van dit seizoen is niet met de minste: Kick van der Veer! Bekend van zijn populaire radioprogramma Andermans Veren en zijn input in vele tv- en theaterprogramma’s. Op donderdag 24 november gaat het publiek genieten van zijn anekdotes, verhalen, ervaringen en muziekkeuze. De prachtige plek in de Bibliotheek vormt een mooi decor voor de presentator.

Al zo’n 25 jaar laat Kick van der Veer liedjes en sketches met toelichting horen in het radioprogramma Andermans Veren, maar zijn tijd is dan altijd beperkt. Hij wil op de radio het liefst zoveel mogelijk repertoire laten horen en dus zo weinig mogelijk praten. Maar met publiek dat hij kan aankijken en dat terugkijkt en praat is het wat anders. Dan kan hij dieper ingaan op de geschiedenis van het cabaret, timing van een grap, achtergronden van een liedje, enzovoort. Of gewoon samen met het publiek naar een plaatje luisteren. Zodat we niet vergeten hoe gezellig het was én is.

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:
Datum: 24 november 2016
Tijd: 20.30 uur
Locatie: de Vloer-bibliotheek
Artiest: Kick van der Veer
Voorstelling: Kleintje Kleinkunst
Genre: kleinkunst/cabaret
Prijs: € 12,50

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455. Deze voorstelling organiseert Theater ’t Mozaïek samen met de Bibliotheek en vindt dan ook plaats op de Vloer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen