Vrienden Sebastiaan Theloosen zamelen 50.000 euro in

Foto van de crowdfundingssite Samen voor LOOS
Foto van de crowdfundingssite Samen voor LOOS
Foto: www.gofundme.com/f/samen-voor-loos

Vrienden van de doodgereden Sebastiaan Theloosen hebben met een inzamelingsactie meer dan 50.000 euro opgehaald. Dat melden zij op de website Samen voor LOOS waar donateurs geld kunnen geven.

Op site staat te lezen: ‘Fantastisch! We hebben de € 50.000 bereikt. Zo hartverwarmend om te zien dat er zoveel goede en lieve mensen zijn die hebben bijgedragen. Bedankt allemaal!’ Via een crowdfunding zamelen de vrienden geld in zodat de nabestaanden geen zorgen hoeven te hebben over de financiën. Er zijn inmiddels ruim 2200 donateurs. ‘Ondanks dit behaalde doel, blijven donaties zeer welkom, zodat we Liv, Lyam en Loïs zo lang mogelijk kunnen ontzorgen’, is op de site lezen.

Verschrikkelijk nieuws

Op dinsdag 24 november kwam de 42-jarige Sebastiaan Theloosen om het leven bij een opzettelijke aanrijding in de Ververt in Wijchen, waar de Wijchenaar met zijn vrouw Liv de hond uitliet. Na een woordenwisseling over het rijgedrag van de verdachte, die als pakketbezorger werkte, reed de automobilist Theloosen opzettelijk aan. ‘Dit verschrikkelijke nieuws raakt ons diep. Loos was nog maar 42 en we missen nu al zijn energie en hart van goud’, schrijven de vrienden op de site.

Zie ook:
Stille tocht Wijchen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen