Wereldvrouwen biedt dit jaar evenement online aan

Foto: Beeldmerk Wereldvrouwen

Wereldvrouwen Wijchen viert dit jaar het jaarlijkse evenement online. Vanaf woensdag 3 maart staat elke dag een andere activiteit op het programma. Het thema van de Internationale Vrouwendag is dit jaar ‘Invloed met impact’.

De online locatie waar het evenement, dat voor de 6e keer wordt gehouden, plaatsvindt is de Facebookpagina van Wereldvrouwen Wijchen. “Bij dit evenement staat de ontmoeting centraal”, zegt een woordvoerder van de organisatie. “We merkten bij de afgelopen edities dat de diverse vormen van ontmoetingen die plaatsvonden bij workshops, lezingen, cultuurtafels, verwensessies of stands met name inspiratie opleverden. Die inspiratie gaan we dit jaar online delen met alle vrouwen die onze Facebookpagina bezoeken en meedoen aan de diverse programmaonderdelen.”

Ontmoeting centraal

De Facebookpagina van Wereldvrouwen is in 2021 de locatie van dit evenement voor vrouwen. Dit jaar staat bij Wereldvrouwen de ontmoeting centraal. Het thema ‘Invloed met impact’ focust op de positieve manier waarop vrouwen maatschappelijke kwesties benaderen en bijdragen aan waardevolle oplossingen. Voorbeelden van vrouwen die dit doen komen voorbij tijdens het evenement dat duurt van 3 tot en met 8 maart.

Workshops

Deelnemers kunnen onder meer een foto of bericht plaatsen om anderen te inspireren. Verder zijn er digitale workshops te volgen zoals Dot Painting, Inner Earth en Total Reset. Op maandag 8 maart, Wereldvrouwendag, komen gedurende de hele dag quotes en bijzondere vrouwen in beeld en worden de winnaars van de Impactwedstrijd (foto/bericht) bekendgemaakt. Het evenement wordt afgesloten met een workshop: ‘Krachtig innerlijk leiderschap’.

Om mee te doen aan het programma of aan enkele onderdelen moeten belangstellenden eerst de Facebookpagina liken en volgen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen