Margriet Eshuijs en Maarten Peters in theater ’t Mozaïek

Verwarmend, Uitdagend, Bezielend. Grote liedjes, klein gespeeld. Twee heel bijzondere stemmen, twee uiterst muzikale soulmates, Margriet Eshuijs en Maarten Peters.

“VUUR” is een concert van twee solisten die de mooiste liedjes samen zingen en spelen. Gepassioneerde liedjes van zichzelf worden verbonden aan liedjes met een ziel uit het wereld repertoire van o.a. The Beatles, Sting en FleetwoodMac. Margriet Eshuijs en Maarten Peters spelen en zingen al deze liedjes op een totaal eigen wijze.

Beiden zijn opgegroeid met de inspirerende muziek uit het wereld repertoire en singersongwriter Maarten Peters heeft wat betreft de liedjes die hij schrijft hoog in het vaandel staan dat ze ergens over moeten gaan. Het is niet verwonderlijk dat zijn liedjes daarom ook worden gezongen door grote artiesten als Liesbeth List, Rob de Nijs en vele anderen. Dat dit duo kwaliteit en inhoud belangrijk vindt mag ook blijken uit het feit dat ze zich verbonden hebben aan een aantal grote  maatschappelijke goede doelen waar zij de muziek voor schrijven zoals de 4 mei herdenking, Alpe d’Huzes, stichting Hoofdzaak en Huis aan het Water.

Margriet Eshuijs staat al meer dan 40 jaar op het podium en verdiende alle prijzen die er zijn zoals drie Edisons en de Gouden Harp. Voor haar verdiensten in de popmuziek werd zij geridderd en haar grote hits ” House for sale” en Black Pearl staan steevast in de top 2000. Maarten Peters is een veelzijdig componist voor veel andere artiesten en bijzondere projecten. Hij verrast iedereen als zanger/ entertainer in de theater voorstelling ‘ The best of Britain” en met zijn solo voorstelling rond zijn liederen cyclus ” Bevroren tranen”.

” VUUR” Een muziekprogramma dat u niet wil missen. Een podium vol muziekinstrumenten. Twee giganten waar de muzikaliteit vanaf spat. Zij laten zien waar muziek toe in staat is. Ontroerend, Optimistisch en Adembenemend.

Zaterdag 10 januari in Theater Mozaiek in Wijchen, aanvang 20.15 uur. Kaarten te bestellen via 024-6450455 of www.mozaiekwijchen.nl.

Fotografie  fluitekruidje.nl

Reacties