Onno Innemee in Theater ’t Mozaïek

Hij rent zich rot, wringt zichzelf in te veel bochten en loopt geregeld tegen een muur, dit alles tot grote hilariteit van het publiek.

De ultieme klucht, te zien op vrijdag 23 januari, wordt gespeeld door slechts één persoon: Onno Innemee. Deze cabaretier heeft de eenmansklucht bedacht en heeft al jarenlang veel succes met deze formule. De herkenbaarheid van de show “Ojee, papadag” is heel groot voor papa’s, mama’s en hun familie/vrienden/buren. Dus eigenlijk iedereen.

”Ojee, papadag” gaat over een vader in de huidige hectische tijd, een papa, een man ook die zijn vrouwelijke kant  heeft ontdekt, een moederfiguur met beperkingen. Een dag uit het leven van deze man. Een rustig dagje, waar de ontwikkelingen zich opstapelen en ontaarden in een komische chaos. ”Ojee, papadag” is de derde solocabaretklucht van Onno Innemee. Het kon natuurlijk niet anders na het succes van zijn eerste twee voorstellingen. Onno is de uitvinder van dit komische theatergenre, waarbij hij alle verschillende typetjes voor zijn rekening neemt. Het verrassende decor is de enige tegenspeler van Onno. Het geheel zit ingenieus in elkaar waardoor het publiek tussen het lachen door, geregeld met open mond zit te kijken omdat de wisselingen en verkledingen sneller gaan dan je voor mogelijk houdt.

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:

Datum:  Vrijdag 23 januari 2015
Tijd: 20.15 uur
Artiest:  Onno Innemee
Voorstelling: Ojee, papadag
Genre: Toneel
Prijs:  €16,50 (inclusief garderobe en drankje)

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455.

Reacties