Borrelconcert in Protestants kerkje van Bergharen

Bezoekers worden uitgenodigd voor een concert dat wordt verzorgd door het Gery Vermeulen Ensemble uit Druten. Het concert vindt plaats in het prachtige protestantse kerkje wat aan de rand van Bergharen en de weilanden is gelegen.

Gery Vermeulen is een bekende in het Land van Maas&Waal. Met regelmaat treedt zij in diverse samenstellingen op in deze regio, bijv met haar Agora Kamermuziekensemble. Deze zondag spelen zij muziek van alle tijden in een unieke synergie van zang, fluit, percussie, toets- en snaarinstrumenten. Een gevarieerd programma met muziek uit het klassieke en licht-klassieke genre, maar ook hedendaagse kunstmuziek.

Het concert is op zondag 25 januari en start om 15.00 uur en duurt ca 1,5 uur. De kosten  zijn € 15,00 pp vanaf 12 jaar voor het concert + een pauzedrankje naar eigen keuze. Reserveren is gewenst via www.muziekopstreek.nl of via tel. 06 10450200. Adres: Veldsestraat 12 te Bergharen. Meer informatie: www.muziekopstreek.nl.

Muziek op Streek is een initiatief van Karlijn de Leeuw met haar evenementenbureau ter Lering ende Vermaeck en zij werkt samen met André Kersten en Joke Knoope aan de organisatie van  borrelconcerten en het muziekfestival.

Het is enerzijds de bedoeling om musici en enthousiaste luisteraars in het mooie gebied van Leur, Hernen, Bergharen en Batenburg bij elkaar te brengen en anderzijds ook plaatselijke ondernemers de mogelijkheid te geven om hun schitterende gebied onder de aandacht te brengen.

De naam Muziek op Streek is niet voor niets gekozen: in een orkest is het van belang dat alle strijkers dezelfde op- en afstreken hanteren, dat merk je als luisteraar, dat geeft zowel mooiere muziek als rust. Zo is het ook als je een gebied bezoekt, je merkt het aan de hele sfeer als de neuzen van de inwoners in dezelfde richting staan. Daar wil Muziek op Streek graag een klein steentje aan bijdragen.

Komende activiteiten van Muziek op Streek: Maandelijks vindt er ieder laatste zondag van de maand om 15 uur een Borrelconcert plaats met een zorgvuldig opgebouwd programma. Het programma is terug te vinden op de website van Muziek op Streek. En dan op 25 mei 2015, Tweede Pinksterdag, de tweede editie van het Muziekfestival ‘Muziek op Streek’, in Leur, Hernen en Batenburg. De bezoeker krijgt die dag wederom de gelegenheid om zich fietsend langs de vele mooie, muzikale binnen- en buitenlocaties te bewegen. Er hebben zich inmiddels 24 muziekensembles aangemeld voor deelname.

Reacties