”Dikkie Dik en de taart” in Theater ’t Mozaïek

De voorstelling ”Dikkie Dik en de taart” van Joes Boonen is een kleine, sfeervolle muziekvoorstelling voor peuters en hun ouders op woensdag 28 januari.

De peuters worden actief bij het verhaal van de jarige Dikkie Dik en de grote taart betrokken. Er mag volop gezongen en geroepen worden bij de nieuwe originele liedjes over Dikkie Dik. Het verhaal wordt opgebouwd rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke. De voorstelling is extra speciaal vanwege de Nationale Voorleesdagen en daar doet Theater ’t Mozaïek graag aan mee. In samenwerking met de Bibliotheek Wijchen wordt er volop voorgelezen uit allerlei boekjes van Dikkie Dik. Ook zal Bruna aanwezig zijn met allerlei Dikkie Dik-spullen.

Joes Boonen zingt en speelt al jaren samen met Dick Scheele in zijn  theatervoorstellingen en tv-series op Nickelodeon. Ze was dit seizoen ook te zien Theater ’t Mozaïek in de voorstelling “Warme handen koude voeten” met Dirk Scheele. Naast het kindertheater treedt Joes geregeld op als solo-zangeres en wordt ze gevraagd als presentatrice en dagvoorzitter van congressen en concerten.

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:
Datum:  Woensdag 28 januari 2015
Tijd: 14.30 uur
Artiest:  Joes Boonen
Voorstelling: Dikkie Dik en de taart
Genre: Familietheater (2+)
Prijs:  € 10,00 (inclusief garderobe en koffie/thee/ranja)

Kaarten voor deze peutershow van ongeveer 35 minuten zijn nog verkrijgbaar via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen