‘Uit in Wijchen’: De nieuwe website voor álle horeca en recreatie

Wijchen heeft alles in huis om hier als (dag) toerist goed te kunnen vertoeven. Meer dan 20 restaurants en 15 B&B’s en tientallen fiets- en wandelroutes. Op de nieuwe website ‘Uit in Wijchen’ kun je alles vinden op het gebied van horeca en recreatie.

“Een rijke en veelbewogen geschiedenis, klassieke en moderne kunst, gevarieerde natuur én gastvrijheid, dat is Wijchen. Van middeleeuwse kastelen tot kronkelige wandelpaadjes door de bossen; van een gezellig terrasje tot de rust in het vennenlandschap. En van een trendy restaurant tot een sfeervolle en gastvrije bed & breakfast. Jij noemt het, Wijchen heeft het!.” Op deze wijze wordt Wijchen beschreven door VVV Wijchen. En hieraan is niets teveel gezegd.

Wat helaas nu nog te vaak gebeurt, is dat de consument vanuit de regio langs Wijchen op rijdt om in Nijmegen of Den-Bosch een hapje te gaan eten. Dit komt voor een groot deel omdat in Wijchen de horeca en recreatie verspreid ligt. Men ziet te weinig in dat Wijchen echt wel een horeca gemeente is, waar je heerlijk kunt wandelen, een borreltje kunt drinken of op stap kunt gaan met je kinderen. Maar hier gaat verandering in komen!

‘Uit in Wijchen’ wordt de nieuwe website voor alle horeca en recreatie in de gemeente Wijchen. Op deze website kan de consument nieuws en informatie vinden over:

–              horeca (restaurants, cafés, lunchrooms, enz.)

–              uit & actief (fiets- en wandeltochten, historie, theater, bioscoop, enz.)

–              verblijf (hotels, B&B, (mini) campings, groepsaccommodaties, enz.)

–              activiteiten voor kinderen (speeltuinen, zwemmen, historisch, enz.)

We gaan deze website flink promoten in de regio, zowel online als offline!

Het doel van Uit in Wijchen is om Wijchen nog beter op de kaart te zetten, zodat we er met z’n allen profijt van hebben!

Op de foto de initiatiefnemers van Uit in Wijchen: Frans Schoenaker, Geert Sanders Jr., Marcel Aalbers, Manon Christodoulides en Rosanne Pak. Bron foto: Wegwijs

Reacties