Lezing over wereldleraar Maitreya

Op woensdag 11 februari wordt  door Transmissiegroep Nijmegen ‘t Mozaïk een lezing gehouden over een nieuwe toekomst voor de mensheid.

We leven in een bijzondere tijd: er zijn zeer veel spanningen in de wereld, oorlogen, terrorisme en vluchtelingenstromen. Maar tegelijkertijd wordt de aarde overspoeld met onverklaarbare verschijnselen als UFO’s, graancirkels en kruizen van licht. Volgens esotericus Benjamin Creme wijzen al deze tekenen op het aanbreken van een Nieuw Tijdperk en de aanwezigheid van een groot leraar in ons midden.

Zijn naam is Maitreya. Hij wordt binnen alle religies verwacht onder verschillende namen, maar Maitreya is de Wereldleraar voor alle mensen, gelovig of niet. Met Zijn Broeders, de Meesters van Wijsheid, is Hij nu hier om ons te helpen de meest dringende wereldproblemen op te lossen.

Samen zullen Zij ons inspireren tot het scheppen van een compleet nieuwe beschaving,  Met een economie die gebaseerd is op samen delen, zal deze gekenmerkt worden door  rechtvaardigheid, vrede en eenheid van de mensheid.

Gedurende meer dan 40 jaar hebben esotericus Benjamin Creme en de met hem verbonden groepen gewerkt om een skeptische wereld voor te bereiden op deze buitengewone gebeurtenis.

Miljoenen mensen hebben deze boodschap van hoop al gehoord en kijken uit naar de publiekelijke verschijning van Maitreya en de transformatie van de wereld die deze zal betekenen. Dit moment is nu zeer dichtbij.

De lezing begint om 20.00 uur.

Meer informatie: www.sharenl.org

De toegang is gratis.

 

Reacties