Voorjaarsconcert accordeon-orkest Con Amore

Con Amore is een accordeonvereniging bestaande uit muzikanten uit de regio Wijchen die het leuk vinden om gezellig samen muziek te maken.  De vereniging is in oktober 1978 opgericht. Con Amore bestaat uit 2 orkesten, het A-orkest en een Fun orkest.

In het A orkest wordt een gevarieerd programma gespeeld. Het repertoire varieert van klassieke stukken en originele accordeonorkestwerken tot bewerkingen van hedendaagse- en popmuziek. Het A orkest repeteert wekelijks op vrijdagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur in basisschool ’t Palet in Wijchen. Het orkest staat onder leiding van Hans van Schuppen, accordeondocent en ook bekend als accordeonist van het orkest van Danny Malando.

Het Fun orkest repeteert een keer in de maand op woensdagavond in  verzorgingshuis St. Jozef in Wijchen. Dit orkest speelt vooral de bekendere, goed in het gehoor liggende stukken en meezingers. Dit orkest speelt zonder  dirigent.

Op 1 maart in Leur speelt het A orkest o.l.v. Hans Verschuppen een gevarieerd programma in het kerke van Leur. De zaal is open om 14.00 uur, aanvang concert om 14:30. De entree bedraagt € 5,-.

Zo zag het er vorig jaar uit in het sfeervolle kerkje in Leur
Con Amore Leur

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen