Vierjarig Batenburgs meisje ernstig gewond na aanrijding

Maandagochtend omstreeks 11.00 uur is een 4-jarig meisje uit Batenburg ernstig gewond geraakt toen zij tijdens het spelen plotseling de straat op liep. Het ongeval vond plaats in de Hoppehofstraat in Batenburg. Voor het ongeval werd ook de traumaheli ingezet. De auto die betrokken was bij de aanrijding reed na de aanrijding door. Een 36-jarige Batenburgse vrouw werd later die middag bij haar woning aangehouden.

De auto die bij de aanrijding betrokken was, zou grijs zijn. De politie deed een beroep op de burger en maakte gebruik van Burgernet. Na wat speurwerk kon aan het eind van de middag de verdachte worden aangehouden. De politie heeft de auto waarmee de vrouw heeft gereden in beslag genomen voor onderzoek. De vrouw werd in verzekering gesteld en zit op dit moment nog vast op het politiebureau. Vandaag zal het onderzoek worden voortgezet. Het meisje verkeert buiten levensgevaar.

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben en die nog niet eerder met de politie hebben gesproken. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen