Druk bezochte minibeurs Open Coffee Wijchen

Op woensdag 2 september was er een minibeurs tijdens de Open Coffee Wijchen in ‘t Mozaïek. Pioen Consult, Yoast & Prode, Mireille Roelofs, Stress uit Focus aan en BusinessMedia4all vertelden hun bedrijf voor de ondernemers kan betekenen.

Het was een lekker praktisch aanbod dat voor elke ondernemer, groot en klein, bijzonder interessant was. Veel ondernemers konden meteen concreet aan de slag met een verbetering van hun bedrijf na een gesprek met één van de bedrijven.

Erik op ten Berg liet live zien hoe je het outside-the-box denken kunt aanzetten bij jezelf. Met korte demo’s ging hij aan de statafels een aantal creatieve ideeën bedenken. OC-aug2015 (11)
Bij Yoast konden de bezoekers aanschuiven om de website gratis onder de loep te laten nemen. In korte sessies van 5 tot 10 minuten werd er door de website heen gelopen en werd er verteld welke aspecten er opvielen.
OC-aug2015 (13)
Wat is een slimme manier om te beginnen met het verbeteren van je website? En is het misschien raadzamer een nieuwe website op te zetten, bijvoorbeeld in WordPress? Natuurlijk wil je ook graag een indicatie van de kosten voor deze verbeteringen. Tijdens de Open Coffee vertelden Sander en Barbera Koopsen van Prode hierover meer.OC-aug2015 (20)

Mireille Roelofs biedt hulp en advies aan iedereen die vastloopt of worstelt met keuzes tijdens studie, beroep en/of loopbaan. “Voor ondernemers ben ik bij personele vraagstukken een onpartijdige, ervaren en betrokken deskundige. In mijn advies werk ik het liefst zo concreet en praktisch mogelijk. Ik werk met diverse methodieken en instrumenten waarbij we samen kijken wat nodig is.”
OC-aug2015 (4)

Foto’s door Dick Vogelzang, HDV Produkcions

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen