Lachen, gieren en brullen in Bergharen

Foto: Lachen gieren brullen Berharen

Vrijdag 30 oktober vindt om 20.00 uur weer het programma “Lachen – Gieren – Brullen” plaats in De Zandloper. Een avondvullend programma met diverse humorvolle artiesten.

Een jaar geleden was dit nog een onbekend evenement, maar de eerste editie bracht heel veel reacties en emoties los. De gulle lach regeerde die avond en menige traan van plezier biggelde over de wangen. Het was een ontspannende avond waarop herkenbare, alledaagse situaties met veel humor voor het voetlicht werden gebracht, afgewisseld met zang en dans. Hier en daar werd er wel iemand op de hak genomen, maar altijd met een knipoog.

Na zo’n succes is de organisatie er veel aan gelegen om het niveau van toen opnieuw te bereiken. Er zijn weer een aantal optredens vastgelegd die daaraan zullen bijdragen.
Wat te denken van Rob Scheepers, die vorige jaar hier furore maakte en inmiddels ook al in DWDD te zien was. Marlon Kicken is ook al zo’n grote naam in de wereld van de humor. En de frequente luisteraars  van Omroep Brabant zullen Andy Marcelissen al wel eens gehoord hebben. En dan noemen we nog niet de andere optredens van de avond. Kortom, haast je om erbij te zijn. De toegangsprijs bedraagt € 15,00 per persoon.

Wil je er zeker van zijn dat je op 30 oktober zelf of met een aantal familieleden en vrienden een plaats in de zaal hebt, wacht dan niet te lang want links en recht horen we al dat de animo groot is.

Op maandag 14 september vanaf 18.30 uur gaat in de Zandloper de kaartverkoop van start tegen een gereduceerde prijs van € 12,50 per toegangsbewijs.
Daarna zullen ook bij Buurtsuper Attent Pekel kaartjes te koop zijn voor diezelfde prijs. Mochten er op 30 oktober nog kaarten zijn, moet de volle prijs worden betaald.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen