31 oktober en 1 november Kloosterfeesten op Alverna

Foto: Ans Baars

Zaterdag 31 oktober en zondag 1 november is het weer zover, de jaarlijkse Kloosterfeesten in Alverna. Op de parkeerplaats van horecabedrijf De Markies zal twee dagen lang een feesttent staan, waar ook dit jaar het dak er weer af zal gaan.

Op zaterdag 31 oktober is er Q-Music The Party met het foute uur en een optreden van Jody Bernal. Terwijl Q-music uitgroeit tot het populairste radiostation van Nederland staat Q-music the Party in het land al jarenlang garant voor Feest! Honderden events zijn in een bruisende party getransformeerd door de meest innovatieve show van Nederland.
Het adembenemende 3D decor overstijgt ieders verwachting en maakt de beleving ongekend.
Uiteraard is ook het belangrijkste ingrediënt voor een groots feest meer dan goed geregeld: alleen de beste hits en de aller foutste muziek uit het populaire Foute Uur door de beste dj’s.
De aanvang is om 20.00 uur Kaarten € 10.00

De Gebroeders Rossig presenteren op 1 november voor de eerste keer het Rossig Meezingfeest. Op deze middag mogen 18 kandidaten hun zelfgeschreven meezinger op bestaande melodieën ten gehore brengen onder begeleiding van de live band Summerland.
Het Rossig Meezingfeest is een initiatief van de Gebroeders Rossig en is gebaseerd op het idee om kandidaten op bestaande, toegewezen melodieën een eigen tekst te laten schrijven. Vervolgens dienen zij dit nummer te presenteren aan een groot publiek. Deelname is laagdrempelig gehouden omdat het gratis is en zij worden begeleid door Summerland. Hierdoor is de basis voor alle deelnemers gelijk. Het gaat om het entertainmentgehalte op het podium en de vraag wie de gezelligste meezinger van het jaar schrijft.
Er zijn twee prijzen te verdelen, de publieksprijs en de Rossig wisselbokaal. Beide winnaars krijgen de mogelijkheid om deel te nemen aan het Regionaal Schlagerfestival in Groesbeek.
Daarnaast staat de winnaar van de Rossig wisselbokaal met zijn of haar nummer in het voorprogramma van de komende Cd-presentatie van de Rossige broers op zondag 13 december 2015 in zaal De Markies.
Aanvang :15.00 uur kaarten € 7.50

Voor meer informatie en het bestellen van kaarten kan men terecht op www.zaaldemarkies.nl of op de Facebook pagina van De Markies.
Feesttent naast De Markies, Graafseweg 600, 6603 CM Wijchen 024-6413905

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen