Wijchenaar Ruud van Heumen in de prijzen bij internationale keukenontwerpwedstrijd

Foto: De Haar Keukencentrum

Wijchenaar Ruud van Heumen heeft gedaan met een internationale wedstrijd betreffende het ontwerpen van een keuken. Ruud was als enige Nederlander genomineerd, verder allemaal Duitsers, een Belg en een dame uit Libanon. Hij wist de tweede prijs in de wacht te slepen.

Ruud van Heumen is werkzaam bij De Haar Keukencentrum in Niftrik. Resopal® (merknaam voor bepaalde soort kunststof) heeft samen met een leverancier van De Haar het initiatief genomen voor het uitschrijven van een ontwerpwedstrijd. Deelname was mogelijk door alle keukenhandelaren die Resopal® deuren verkopen, dus ook De Haar.
Ruud van Heumen is al jaren bij De Haar als keukenplanner werkzaam en besloot mee te doen in de categorie small spaces. Hierbij was het de uitdaging, die keukenplanners dagelijks tegenkomen, om in een beperkte ruimte zo veel mogelijk bewegingsvrijheid te creëren. Het meest slimme keukenconcept dat op de meest slimme manier de kleinste ruimte benut, werd beloond.

Uiteindelijk heeft het ontwerp van Ruud de tweede prijs weten te behalen. Hij werd speciaal uitgenodigd in Duitsland om de prijs, een mooie oorkonde en een mooie bijbehorende award, in ontvangst te nemen (zie foto boven).

De keuken staat opgesteld in Wijchen (foto’s hierna).De Haar Keukencentrum Keuken De Haar Keukencentrum Ruud van Heumen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen