Beleg in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en kom naar de beursvloer!

Op maandag 9 november verandert de hal van het ROC Nijmegen weer in een wervelende Beursvloer. Hét dynamische en uitdagende netwerkevenement voor stichtingen, verenigingen en maatschappelijk betrokken bedrijven uit de gemeenten Beuningen, Heumen, Nijmegen en Wijchen.

Op de Beursvloer worden vragen van stichtingen en verenigingen om hulp, kennis of materiaal, gekoppeld aan aanbod van bedrijven. Dat alles gebeurt met gesloten beurzen! Een dynamisch proces waar verschillende werelden elkaar ontmoeten. Zo ontstaan ook bijzondere relaties uit de tegenprestaties die de maatschappelijke organisaties leveren in ruil voor het aanbod. Dit jaar wordt de Beursvloer geopend door Peter van Mulekom, directeur Onderwijs ROC Nijmegen. Leerlingen van het ROC zorgen voor een hapje en een drankje in het Netwerkcafé en is er volop gelegenheid om in gesprek te gaan met andere maatschappelijk betrokken ondernemers. U hoort aan het eind van de avond direct het resultaat van alle gezamenlijke inspanningen. Zo maakt Stichting De Maatschappelijke MeerWaarde het aantal gemaakte matches bekend én krijgt de meest originele match van de avond een mooie verrassing.

Vanaf vandaag is de inschrijving voor de Beursvloer geopend. Aanmelden of aanbod plaatsen kan via onze website www.demaatschappelijkemeerwaarde.nl.

Wij hopen dat we u mogen begroeten op de Beursvloer. Ook uw relaties zijn welkom om sfeer te proeven en in contact te komen met andere bedrijven en maatschappelijke instellingen. Want hoe groter het netwerk aan betrokken bedrijven, hoe groter de kans dat maatschappelijke organisaties hun ideële werk kunnen blijven voortzetten. En daar profiteert onze hele regio van!

Details Beursvloer 2015
Wanneer? Maandag 9 november 2015
Waar? Hal ROC, Campusbaan 6, 6512 BT, Nijmegen
Hoe laat? 17.00 uur ontvangst
17.30 – 19.00 uur Beursvloer
19.00 – 20.00 uur Afsluiting

Aanmelden? via http://www.maatschappelijkemeerwaarde.nl

Reacties