Angela Groothuizen in Theater ’t Mozaïek

Foto: Nick van Ormondt

De muzikale theatershow IKIGAI van Angela Groothuizen op donderdag 28 januari laat je energie kolken als een rivier, laat je bruisen als de zee, waaien als de wind, kwetteren als nestende vogeltjes. En mocht dat allemaal niet lukken in één avond, dan heb je ten minste prachtige liedjes gehoord. Angela Groothuizen en Nico Brandsen hebben niet voor niets de Annie MG Schmidtprijs voor het beste theaterlied gekregen.

IKIGAI: Een reden om te zijn. Een levensdoel. Iedereen heeft er een, maar om het te vinden ben je wel een tijdje bezig. Jaren zelfs en sommigen komen er nooit achter, anderen liggen al tevreden in de wieg met een duidelijk IKIGAI. Het vinden van je IKIGAI schijnt belangrijk te zijn om een tevreden mens te worden. Maar hoe dan? Hoe vind je het? Wat als je het niet weet en er NOOIT achter komt? Wat als je wekker de enige reden is om wakker te worden, omdat je anders je baan verliest?
 Op YouTube staat deze trailer

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:
Datum: donderdag 28 januari 2016
Tijd: 20.15 uur
Artiest: Angela Groothuizen
Voorstelling: IKIGAI
Genre: muziek (try-out)
Prijs: € 20,00 (inclusief garderobe en drankje)

Er zijn nog kaarten voor deze prachtige voorstelling, die iedereen in theaterland weet te verrassen. Ook meegenieten? Ga naar www.mozaiekwijchen.nl of bel (024) 645 04 55.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen