Tafelronde Wijchen organiseert Giro-evenement voor Hospice Wijchen

Foto: wijchen.nieuws.nl

De Giro d’ Italia komt naar Nederland! Zaterdag 7 mei 2016 kleurt de Gemeente Wijchen roze voor de 2e etappe van deze Italiaanse wielerkoers. Tafelronde Wijchen (i.o.) is momenteel volop bezig met de voorbereidingen voor een Giro-evenement voor een goed doel. De opbrengst gaat volledig naar het Hospice in Wijchen.

“Inmiddels is het een jaar geleden dat we met een zestal mannen in de kantine van het advocatenkantoor, Jansen & Van Gaal advocaten,aan de Vijverlaan in Wijchen besloten om zich in te zetten voor de oprichting van Tafelronde Wijchen. Het heeft een aantal maanden geduurd, maar inmiddels zijn we met 11 leden en de verwachting is dat we binnen anderhalve maand het benodigde aantal van 15 leden bij elkaar krijgen,” vertelt Tim Bueters.  Tafelronde Wijchen

Voorzitter Bart Wiersma licht het programma toe: “Wij bieden de liefhebbers de mogelijkheid om deze éénmalige ervaring in optima forma mee te beleven. In samenwerking met de lokale middenstand hebben we een uniek en breed programma samengesteld. Na een kopje koffie bij Hoogeerd gaan de deelnemers per fiets over het officiële Giro parcours voorafgaande aan de etappe. Het idee om per fiets te gaan, is ontstaan toen bleek dat parkeren in Batenburg niet mogelijk is. Om de renners en de karavaan goed te kunnen volgen, zijn er VIP plaatsen op de tribune ter hoogte van de enige haakse bocht in het parcours in Batenburg. Tel hierbij op een Italiaanse lunch en een leuk middagprogramma, met o.a. een fietsspel en een fotoshoot met een paar charmante dames, en de middag is geslaagd. Hapjes en drankjes zijn volledig inbegrepen. Kortom: samen maken we er een onvergetelijke middag van! Het allermooiste is dat de deelnemers ook nog eens een goed doel sponsoren, de opbrengst (na aftrek van kosten) gaat namelijk naar Hospice Wijchen. Tickets a € 60,50 zijn te koop via: Ticketshop Giro d´Italia.”.

Like de Facebook-pagina en je wordt automatisch op de hoogte gehouden.Tafelronde Wijchen De Nederlandsche Tafelronde is een vereniging voor mannen tussen de 18 en 40 jaar. Mannen die onderlinge vriendschap hoog in het vaandel hebben staan en die zich willen blijven ontwikkelen en ontplooien. En ondertussen hun expertise en tomeloze energie in willen zetten voor het goede doel. Die kennis en ervaring willen delen en niet terugdeinzen voor een levendige discussie. Tafelaars zijn welkom vanaf 18 jaar en moeten, als ze voor 31 maart 40 jaar zijn geworden, de Tafel weer verlaten. Daardoor vernieuwt het ledenbestand zich voortdurend en is er geen ruimte voor verzadiging en vergrijzing. Daarnaast zorgen de lokale Tafels dat er bij voorkeur geen twee Tafelaars zijn met hetzelfde beroep en dat de leeftijdsopbouw van de Tafel gelijkmatig is. Elke Tafel heeft gemiddeld 16 tot 20 leden van zeer divers pluimage.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen