Wijchense BeestenBenders laten sportpark de Wijchert schoon achter

Foto: Beestenbende Wijchen

Sportpark ‘De Wijchert’ bij club AWC vormde woensdag 18 mei het strijdtoneel voor sportieve taferelen. Deze middag gingen de kinderen van De BeestenBende eerst het zwerfafval rond het park te lijf, om vervolgens ook nog eens een opblaasbare hindernisbaan te bestormen. 

De BeestenBende-leden verzamelden woensdagmiddag om 15.00 uur bij het sportpark. In hun vertrouwde teams gingen ze op jacht naar zwerfafval – een koud kunstje voor de getrainde BeestenBenders. Vervolgens gingen de kinderen de strijd aan met elkaar bij de befaamde zwerfafval-race: met de knijper zigzaggend het parcours afleggen zonder ‘hun’ afval te verliezen! Daarna wachtte een race met skippy-slangen en loopzakken. Bij deze spannende wedstrijden bleek dat teamwork de sleutel tot succes vormde. Tot slot was er de stormbaan die voor de sportieve en fanatieke BeestenBenders geen probleem vormde en tot veel plezier leidde. Ondanks dat niet iedereen tegelijk finishte waren er op deze middag alleen maar winnaars.

Het BeestenBende project
Als BeestenBende-lid (gratis, voor kinderen van 6 tot 11 jaar) help je mee om de dieren in je buurt te beschermen tegen zwerfafval. Samen met je team van schoolvriendjes en minstens één begeleider, doe je je best om je eigen buurt schoon en leefbaar te houden, voor mensen én dieren. De leden van De BeestenBende maken in de loop van het jaar allerlei avonturen en evenementen mee, om ze te bedanken voor hun goede werk. Ruim 540 BeestenBenders in de gemeente Wijchen zorgen er iedere maand voor dat hun buurt er tiptop uitziet.

 

Kijk voor meer informatie op www.mijnbeestenbende.nl

Reacties