Succesvolle veiling vv Alverna

Foto: wijchen.nieuws.nl

Zaterdagavond organiseerde vv Alverna een veiling met als inzet: “vv Alverna gaat voor een energie zuinige toekomst”. De organisatie had acteur Dirk Zeelenberg weten te strikken als veilingmeester. De opbrengst was € 12.565,–

Door aanschaf en plaatsing van zonnepanelen zal vv Alverna in de toekomst volledig in haar eigen energiebehoefte kunnen voorzien. Om de zonepanelen te kunnen bekostigen, is een gedeeltelijke inbreng aan “eigen middelen” noodzakelijk en men hoopte dit via deze veiling te realiseren. Diverse sponsoren, clubleden en particulieren hadden belangeloos diverse producten en/of diensten beschikbaar gesteld. Van vakantiehuizen tot een Apk-keuring en van een NEC-arrangement tot een shirt van Jeffrey Herlings.
Er werd flink geboden en mede door de gezellige sfeer en de humor van veilingmeester Zeelenberg kan de organisatie terugkijken op een geslaagde avond.
Het streefbedrag van € 15.000,– werd niet gehaald en men bleef steken op een bedrag van € 12.565,– en daar kon de organisatie tevreden mee zijn. Helemaal toen een paar sponsoren besloten om toch de € 15.000 vol te maken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen