Theater ’t Mozaïek presenteert “De Wijchense 100”

Foto: Mozaiek

Tijdens het Zang- en theaterfestijn op zondagmiddag 29 mei in het centrum van Wijchen is ook Theater ’t Mozaïek van de partij. Vanzelfsprekend laat het theater zien wat voor een mooie voorstellingen er op het theaterprogramma staan voor seizoen 2016-2017. Maar de aandacht gaat vooral uit naar “de Wijchense 100”. Een nieuw concept voor Wijchense muziekliefhebbers. Alle Wijchenaren mogen een Top 5 inleveren met hun favoriete liedjes en des te meer mensen er meedoen, des te Wijchenser de uiteindelijke Top 100 wordt.

Op zaterdag 14 januari is het grote concert waarop het theater de Wijchense 100 presenteert. Compleet met live-band, grappige weetjes en muzikale quiz. Daarvan krijgt u op 29 mei alvast een voorproefje in het Wijchense centrum, waar u verzoeknummers aan kan vragen, mee kan doen met een kleine quiz en kaarten voor de Wijchense 100 kan winnen. En voor alle duidelijkheid: de nummers die u in uw Top 5 zet, hoeven niet per sé Wijchens te zijn, maar dat mag natuurlijk wel!
Het theater is uitermate benieuwd wat de muzikale voorkeur van Wijchen is en doet haar best om ook enkele Wijchense artiesten bij het concert te krijgen. In dat kader melden we alvast het volgende nieuwtje: Leon Klaus zal op 14 januari live het Wijchens Lied ten gehore brengen. Misschien wel de nummer één…?
Kaarten voor de Wijchense 100 zijn nu al te boeken via www.mozaiekwijchen.nl, daarop is ook het hele theaterprogramma voor seizoen 2016-2017 te zien.

Tot 1 december 2016 kan iedereen zijn of haar top 5 inleveren, op 29 mei kan dit via het speciale kaartje, maar als u nu meteen uw Top 5 in wilt sturen dan kan dat via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen