Gratis 5-daagse online cursus om meer groenten te (leren) eten

Foto: Workshop-Wijchen

Iris Stevens is 42 jaar, woonachtig in Wijchen en in het dagelijks leven voedingscoach. Zij verzorgt workshops en activiteiten in het kader van voeding, gezondheid en natuur. Er zit nu een gratis workshop over ‘meer groenten leren eten’ aan te komen.

“Via Workshop Wijchen organiseer ik workshops en activiteiten in het kader van voeding, gezondheid en natuur. Mijn passie is om puur en gezond te eten. Dit breng ik op een laagdrempelige manier over op kinderen en volwassenen door het geven van workshops, lezingen en coaching. Tevens heb ik me als partner aangesloten bij Wijchen Gezond, een platform van burgers in Wijchen met het streven dat Wijchen in 2018 de gezondste gemeente is,” vertelt Iris.

“In de week van 7 november geef ik een gratis 5-daagse online cursus om meer groenten te (leren) eten. Ik nodig iedereen hiervoor uit want slechts 1% van alle kinderen en 5% van de volwassenen eet genoeg groenten. Meedoen is dus helemaal gratis en vrijblijvend. Aanmelden voor de cursus kan nu al via deze link.

Heb je interesse in één van de activiteiten of vragen. Stel je vraag via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen