Help!! Kimberley wil graag een rolstoelbus

Foto: Kimberly

Kimberly is een lieve spontane meid van 18 jaar met een handicap, zowel lichamelijk als geestelijk. Zij heeft één grote wens, en dat is: een rolstoelbus om naar school en naar haar ‘werk’ te gaan.

Kimberly is geestelijk en lichamelijk gehandicapt en zit daardoor in een rolstoel. Haar spasme is een groot probleem voor haar waardoor zij helaas bijna niet meer kan lopen, het kost haar en haar moeder enorm veel energie. Na vele operaties is het er helaas voor Kimberly niet beter op geworden. Nu gaat ze elke dag met de auto van haar moeder naar school. Doordat de auto laag en klein is, kan ze bijna niet in en uit stappen. En omdat haar moeder fybromyalgie heeft, kost dat haar veel energie.

Kimberly heeft ook een elektrische rolstoel, maar die kan helaas nooit mee met de auto omdat dat niet past. Nu is er maar een wens, een aanschaf van een rolstoelbus, waardoor zij samen met haar moeder naar school en ‘werk’ kan gaan. En natuurlijk om naar de leuke uitjes te gaan, zoals bv voor ons de gewone dingen ” even op visite gaan”. De familie heeft meerdere instanties benaderd, maar helaas zonder resultaat. Ook kan de familie het benodigde bedrag niet zelf opbrengen en daarom vragen ze een om een donatie zodat Kimberley’s wens in vervulling kan gaan.

De zus van Kimberley, Sharona, schreef op Facebook het volgende: “Het meisje in de rolstoel is Kimberley. Zij is mijn zusje en woont in Wijchen. Kimmie heeft een lichamelijke en geestelijke beperking. Ik/wij zijn supertrots op haar en gunnen haar en mijn moeder een beter vervoer. Helaas hebben alle instanties het laten afweten om hen te helpen. Wil jij ook helpen hun droom te realiseren? We worden momenteel overladen met hulp van alle kanten. Heb daar niet veel woorden voor, zo super! Hopelijk komen wij via deze weg aan het bedrag. Willen jullie ons ook helpen? Je kunt donderen via deze link.

Wil je Kimberley helpen haar droom te verwezenlijken? De eerst donaties zijn reeds binnen. Laat je hart spreken en doneer!!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen