Wie was getuige van zware mishandeling Wijchen?

Op klaarlichte dag wordt in Wijchen een man met een ijzeren staaf ernstig mishandeld, toch zijn er maar weinig mensen die er iets van gezien hebben. Via het programma Bureau GLD van Omroep Gelderland wil de politie die mensen bereiken in de hoop dat ze de politie iets kunnen vertellen van het voorval. Vandaag, woensdag 19 oktober, wordt het uitgezonden.

Het slachtoffer heeft op vrijdag 14 oktober een afspraak met twee mannen op de 14e straat Huissteden in Wijchen. Een van de mannen slaat het slachtoffer met een metalen buis op zijn hoofd. De 50-jarige man weet te vluchten richting een parkeerplaats tegenover een tandartspraktijk. Als het slachtoffer komt te vallen, schoppen zijn belagers meerdere keren en beroven de man dan van zijn mobiele telefoon.

In paniek rent het slachtoffer een winkelcentrum in waar hij de politie kan bellen. Een buurtonderzoek dat daarna gehouden wordt levert weinig informatie op. De mishandeling heeft in de buurt van een tandartspraktijk en school plaatsgevonden, de politie hoopt dat er mensen zijn die iets gezien hebben.

In het opsporingsprogramma van Omroep Gelderland, Bureau GLD, wordt bovenstaand item woensdag 19 oktober uitgezonden. Bureau GLD is direct na Gelderland Vandaag om 17.20 uur. Ook wordt het elk uur herhaald.

Bureau GLD is het opsporingsprogramma van Omroep Gelderland. Samen met politie en justitie wordt de kijker wekelijks opgeroepen mee te denken over kleine en grote criminaliteit in Gelderland. Door het programma zijn al veel misdrijven opgelost. Zo’n één op de drie zaken levert zulke goede informatie op dat de politie verder kan met het onderzoek. Marèl van Steenbergen presenteert het programma, samen met Ben van Ingen Schenau, Paul Koetsier en Esther Naber van politie.

Bron:  Omroep Gelderland

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen