Jarige Harmonie DOV uit Wijchen pakt uit met eigentijds jubileumconcert

Op zondag 20 november geeft Harmonie DOV een feestelijk concert in het Mozaïek in Wijchen. Het wordt een aantrekkelijke middagvoorstelling, met een luisterrijke bijdrage van popkoor TrenT Voices. Omdat DOV haar 170 jarig bestaan viert, krijgen alle bezoekers van het concert na afloop een glas champagne om te toasten op het jubileum.

Harmonie DOV is met 170 jaar één van de oudste verenigingen in de regio en dat maakt de club echt bijzonder. DOV werd opgericht in een tijd dat Wijchen nog maar een paar duizend inwoners had. En als er iets te vieren was, dan hoorde de harmonie daarbij. Kortom harmonie DOV is cultureel erfgoed dat niet mag ontbreken in de Wijchense geschiedenis.

De harmonie mag dan aardig ‘ op leeftijd zijn’, het repertoire daarentegen is vlot en hedendaags. In een aangenaam programma komen bekende en minder bekende filmfragmenten voorbij, begeleid met muziek door harmonie DOV.

De toegang bedraagt 8 euro. Kaarten kunt u kopen in de voorverkoop door een mail te sturen naar
mailto:[email protected] of voorafgaand aan het concert bij de kassa van theater ’t Mozaïek. Op zondag 20 november begint de voorstelling om 15.00 uur, zaal open vanaf 14.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen