Benefietconcert met Miréya Derksen in Molenstraatkerk in Nijmegen

Foto:

Miréya zingt graag voor goede doelen en hoopt met haar muziek een mooie bijdrage te leveren en mensen te raken. Ze heeft afgelopen jaar in ’t Mozaïek gezongen bij de uitreiking van de gemeente vouchers voor goede doelen, is lid van Theaterschool Hakoena en heeft veel familie in Wijchen.

Voor Miréya (16 jaar), die woonachtig is in Beuningen, is zingen haar grootste passie. In 2012 won ze als 11-jarige Beuningen Kids Got Talent. Sinds die tijd staat ze regelmatig op het podium en geniet van muzikale ontmoetingen; zoals het gastoptreden bij het Nijmeegs Mannenkoor tijdens het vierdaagse concert ‘Klassiek Underground’ en het duet ‘Pie Jesu’ met Amira Willighagen (kerstconcert). Met Melissa Janssen (bekend van The Voice of Holland) heeft ze samen ‘I will always love you’ gezongen. Toen Melissa haar hoorde, werd ze spontaan gevraagd om samen een iets te zingen.

Nu heeft Gerard Donkers, organist, haar gevraagd om samen op 5 maart 2017 een benefietconcert te verzorgen voor een goed doel dat ze zelf mocht uitkiezen:
Miréya wil graag dat alle kinderen in Nederland echt kind kunnen zijn.

Stichting ‘Het Vergeten Kind’ zet zich in voor vergeten kinderen tussen de 0 en 18 jaar: baby’s, peuters, kleuters en tieners die de pech om niet op te groeien in een stabiele en veilige thuisomgeving. Vele duizenden van hen slapen niet eens meer in hun eigen bed.
Het Vergeten Kind wil zichzelf het liefst zo snel mogelijk overbodig maken. Dit is alleen mogelijk als ieder kind in Nederland ook daadwerkelijk écht kind kan zijn.

Zondag 5 maart 2017 van 16.00 – 17.00 uur in de Molenstraatkerk (Molenstraat 37) Nijmegen. Entree: vrij.
Vrijwillige bijdrage voor Het Vergeten Kind 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen