Comedian Martijn Koning in Theater ’t Mozaïek

Foto: Corne van der Stelt

Hilarisch en absurd. Rauw en brutaal. Bovenop de actualiteit en politiek volkomen incorrect. Martijn Koning doet het op zijn manier. En die manier valt in de smaak bij het cabaretpubliek. Op vrijdag 10 maart is de Rabobankzaal van Theater ’t Mozaïek dan ook al lekker gevuld met liefhebbers van stand-up comedy en mensen die Martijn kennen van Dit was het nieuws.

Martijn over deze show: ”Ik kom gewoon langs. En doe sowieso elke avond iets anders. Ik probeer wel eens een rode draad in mijn voorstelling te verwerken, maar dat kan ik helemaal niet. Zodra ik probeer er een lijn in te krijgen, wordt het ongeloofwaardig. Ik kan niets met zo’n vast stramien. Ik word gek als ik elke avond hetzelfde doe.”

De Volkskrant over zijn show Koning van de Lach: “Martijn Koning dendert van links naar rechts, van achter naar voren, en geeft iedereen een voldaan gevoel. De fabrikant van ritalin zou rijk kunnen worden van deze komiek.”

Trailer/filmpje

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:
Datum: 10 maart 2017
Tijd: 20.15 uur
Locatie: Theater – Rabobankzaal
Artiest: Martijn Koning
Voorstelling: Koning van de lach
Genre: cabaret/stand up comedy
Prijs: € 18,50 (inclusief garderobe en drankje)

Er zijn gelukkig nog wel kaarten voor de last-minute-beslissers te boeken op www.mozaiekwijchen.nl of via (024) 645 04 55.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen