Culturele lunch met Graffiti-kunstenaar Moris in de Huiskamer van Wijchen

Foto: wijchen.nieuws.nl

Moris, een van de populairste graffiti-kunstenaars van ons land, kleurt het programma van de culturele lunch in op 20 april van 12.00-13.30 uur. Reserveren is gewenst en kan via [email protected] of telefonisch op 024-645 04 55.

Morris is al vanaf 1986 geïnteresseerd in Graffiti en heeft inmiddels van zijn hobby, zijn beroep gemaakt. In de afgelopen jaren heeft hij veel graffitimuurschilderingen gemaakt in opdracht van bedrijven en particulieren en sinds 2002 werkt hij ook op schilderijdoek. Ook in ’t Mozaïek zijn al diverse op maat gemaakte kunstwerken van hem te bewonderen.

Al eeuwenlang bestaat het verschijnsel om overal je naam achter te laten. Dit fenomeen, dat nu Graffiti wordt genoemd, komt over de hele wereld voor. Personen vanuit alle hoeken van de samenleving zijn actief binnen de Graffiti-scene. Over deze vorm van Street Art vertelt Moris meer tijdens deze culturele lunch. En natuurlijk sluit hij af met een rondleiding door zijn atelier, waar u vast niet weggaat zonder een spuitbus vastgehouden te hebben. MORIS graffiti

Tijdens de Street Art presentatie geniet u van een smakelijke lente-lunch. Deze wordt geserveerd door assistent-medewerkers van Driestroom.

Ook op werkdagen kunt u bij cultureel lunchcafé de Huiskamer van Wijchen terecht voor een hapje of een drankje. De keuken is geopend tussen 11.00 en 14.00 uur. Daarnaast organiseert de Huiskamer iedere derde donderdag van de maand een culturele lunch, waar u kunt aanschuiven bij vertellingen of muziek-, taal-, dans-, en toneeloptredens.

Voor meer informatie kijk op www.mozaiekwijchen.nl/lunchcafe.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen