Wekelijks op woensdag live muziek bij Meneer Smit in Wijchen

Foto: Meneer Smit

Op woensdagavond organiseert Meneer Smit wekelijks live muziek! Diverse singer-songwriters of bandjes treden vanaf 21.00 uur op bij Meneer Smit, hierbij het programma!

14 juni: Nam en Dave – Nam en Dave, een Nijmeegs duo dat akoestisch de leukste covers ter gehore brengt. Van heerlijke klassiekers tot foute meezingers, ze doen het allemaal.

21 juni: Songbird – Songbird is een ‘singer-songwriter’ band uit Nijmegen met eigen akoestische popsongs. Er zitten zowel intieme luisterliedjes in de setlist als aanstekelijke akoestische popliedjes.

28 juni: Janet Renders – ze heeft de publieksprijs van de Songwedstrijd in Boxmeer gewonnen, heeft met haar oude coverband Alter Ego meer dan 40 optredens achter de rug en heeft zelfs samen met regionaal bekende coverband Beethoven het podium gedeeld, de zangeres uit Ottersum. Deze singer-songwriter zingt haar eigen en gecoverde nummers!

5 juli: The Mystic Foxes – een poprock-coverband met Nijmeegse roots, geboren in de warme lentedagen van 2016. Hun liefde voor het podium heeft zich al snel vertaald naar optredens in café’s en op feesten. Bij Meneer Smit in een intieme akoestische setting!

12 juli: Twan Kersten – Twan Kersten is sinds zijn zestiende jaar vrijwel opgegroeid in de muziek, sinds zijn eerste optreden op de Kaaij tijdens de Nijmeegse Zomerfeesten heeft hij op de grotere festivals zoals Solar en Down The Rabbit Hole zijn naam gemaakt. Een soort Gelderse Douwe Bob, geïnspireerd door Johnny Cash, Elvis Presley en vrijwel alles met een vetkuif!

26 juli: Eleven to Eleven – dit duo (Jorik Quint en Matthew Turley) op gitaar en zang staat nog in de kinderschoenen en focust zich momenteel met name op akoestische covers, maar op termijn proberen zij ook eigen nummers uit te brengen. Lekkere easy-listening muziek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen