Janssen Keukens Wijchen gaat samenwerken met vakantiepark De Groene Heuvels

Foto: Janssen Keukens

“Wij zijn er trots op dat wij als regionale dealer kunnen aankondigen dat wij een samenwerkingsverband zijn aangegaan voor de vervanging van keukens op vakantiepark ‘De Groene Heuvels’ in Ewijk (met ruim 200 vakantiewoningen). Dat zegt Charles Verhulsdonck, directeur van Janssen Keukens in Wijchen.

“De eerste keuken is inmiddels geplaatst, een spoedaanvraag voor plaatsing van een andere keuken kunnen wij binnen twee weken invullen doordat wij heel goede afspraken hebben met onze leveranciers. En dat wordt erg gewaardeerd.”

Verhulsdonck vervolgt: “In samenwerking met de directie van het vakantiepark hebben wij een keuken samengesteld die zeer intensief gebruik aankan. Verschillende kleuren fronten en werkbladen zijn mogelijk, afhankelijk van inrichting en afwerking van de vakantiewoning. Daarbij zijn wij een uniek service-traject overeengekomen waardoor wij kunnen garanderen dat alle keukens er gedurende lange tijd tip-top uit zien. Wij zien dit als erkenning dat wij een serieuze partij voor woningbouw, grootschalige projecten en utiliteitsbouw zijn waarbij niet alleen onze prijs goed is maar ook onze nazorg de waardering krijgt die het verdient.”

Voor meer informatie over het vakantiepark: zie http://www.groeneheuvels.com/
Janssen Keukens

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen