Peutergym, workshop en cursus in de Bibliotheek Wijchen

Ook de komende periode is er weer van alles te doen in de Bibliotheek Wijchen. Zo is er een workshop “van blog naar vlog”, een cursus “Hoe maak je jezelf sterker?” en een Kleintje Koffie met als thema Peutergym. Lees hieronder de aanvullende informatie

Workshop van blog naar vlog in de Bibliotheek Wijchen

In deze workshop voor kinderen van 8 – 12 jaar, maak je van een geschreven tekst een film: je schrijft eerst een blog en die zet je om naar een filmpje. De workshop is op maandag 3 juli van 14.30 – 17.00 uur en kost € 8,50.

Dat leer je van Sandy Wijnhoven en Marc van Kampen. Als je tevreden bent over je vlog, publiceren we die op de site van de bibliotheek. Je eerste stap op weg naar vlogberoemdheid.

Inschrijven voor deze workshop kan op www.bibliotheek-wijchen.nl.
De Bibliotheek Wijchen is gevestigd aan de Campuslaan 8. Openingstijden juli/augustus: maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.00 uur, zaterdag van 10.00 – 14.00 uur.

Cursus: Hoe maak je jezelf sterker?

Kun je op een passende manier opkomen voor jezelf? Ben je moe, omdat je geen nee durft te zeggen? Schreeuw je soms te hard? Voel je je regelmatig machteloos? Weerbaarder worden kan je daarbij helpen.

Tijdens deze cursus ga je aan de slag met de basis oefeningen, waarbij je werkt aan je bewustwording. Na deze cursus sta je sterker!

Jeanet Grootjans geeft een korte introductie cursus Weerbaarheid in de Bibliotheek Wijchen op maandag 26 juni, 3 juli en 10 juli van 20.00 tot 21.30 uur. De cursus kost € 35,-.

Inschrijven voor deze cursus kan op www.bibliotheek-wijchen.nl.

Kleintje Koffie – Peutergym in de Bibliotheek Wijchen
Op woensdagochtend 5 juli van 10.00 tot 11.00 uur is er weer een Kleintje Koffie in de Bibliotheek van Wijchen. Thema van deze ochtend is Peutergym.

Tijdens deze ochtend kan in de Bibliotheek Wijchen samen met Maartje Jolijn Timmerman – Postma van “Plezier in bewegen, peutergym, kleutergym en meer.” ervaren worden wat peutergym is. Het is een kleine impressie omdat er natuurlijk geen grote materialen aanwezig zijn. Maar voor kinderen vanaf 2 jaar tot 4 jaar zal er genoeg te beleven zijn. Jongere kinderen zijn ook van harte welkom, wanneer ze goed kunnen lopen kunnen ze mee doen. Maar ook broertjes of zusjes die nog niet kunnen lopen kunnen rustig toe kijken vanuit hun Maxi-Cosi of kinderwagen.

Toegang is gratis

De Bibliotheek Wijchen is gevestigd aan de Campuslaan 8. Openingstijden juli/augustus: maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.00 uur, zaterdag van 10.00 – 14.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen